VECKOBREV V. 17

Halli hallå alla fina pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Amazing race med FIOOL, Märkestävling, Sök till funktionär och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Imorgon är det dags för kontorsöppet igen! Denna veckan hittar ni Pysslingen och Hoppsan på Pedalen klockan 12-13. Kom gärna förbi om du vill fixa medlemskap, köpa in lite nya märken eller varför inte införskaffa dig en av Pedals snygga tygkassar!

Tänk på att följa de regler som gäller för kontorsbesök så hjälper vi dig gärna med ditt ärende!

2. Amazing race med FIOOL
Den 8/5 håller FIOOL i Amazing race! Det kommer vara fyllt med olika utmaningar och uppgifter åt de tävlande så haffa tag i en kompis och anmäl er redan idag! Uppgifterna ni kommer stöta på är både fysiska och mentala så var beredda på allt!

Ni kan läsa mer om hur Amazing race kommer gå till och hur ni anmäler er i evenemanget på Pedals facebooksida.

3. Märkestävling
Dra på trissor, PEDAL anordnar en märkestävling?! Detta kan man ju bara inte missa! Ni har hört rätt gott folk, Pedals märkestävling är i full gång! Hur deltar man då? Jo, det är inte svårare än så att du designar ett märke som du skulle vilja se att PEDAL säljer och skickar ditt bidrag till Pedals mejl. Pedals styrelse kommer därefter välja ut ett par märken som vi anser är mest kreativa och roliga. Dessa märken kommer sedan tryckas upp och kunna gå att köpas! Vinnarna av tävlingen får sitt märke gratis!

Du kan designa hur många märken du vill så låt fantasin och kreativiteten flöda! Mejla in ditt bidrag senast den 5e maj så är du med i tävlingen. Läs mer om märkestävlingen i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Sök till funktionär
Ansökan till att vara funkis under kickoffen i sommar är öppen! Funktionärerna är så otroligt viktiga för att kickoffen ska flyta på så bra som möjligt och därför vill vi att just DU söker! Vill du vara delaktig och involverad i årets kickoff och välkomna alla nya nollor till campus och PEDAL tveka då inte att söka!!

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara funkis och hur du ansöker i evenemanget på Pedals facebooksida.

5. Hoppsans spalt
Nu har till och med lilla Hoppsan fått jobba på Slottsstallarna! Och shit pomfritt vad det var kul! Jag var ganska nojjig till en början för om jag skulle förstå hur beställnings-mackapären fungerade, men (spoiler) det löste sig galant. Visserligen fick jag ju stå och leta i en mindre evighet för att hitta varenda jäkla drink, shot, öl, cider med mera i apparaten men efter ett tag hade jag lärt mig det också.

Jobbkvällen på Stallet avslutades på bästa möjliga sätt med tacos och som grädde på moset fanns det ketchup att toppa med! Tacosen får dessvärre bara 8/10 poäng av mig för det fanns ingen ost 🙁 Men Stallet, no hard feelings, jag gillar er ändå! <3

Taco hej!
Hoppsan