Veckomejl v. 21

Hej alla äventyrslystna medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om tack, Såpolympiad, vandring runt Mördarsjön, innebandy, vikariesidan, Medverkan i möte om IKT, STOOL har saker på gång, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Tack till alla er som gjorde sittningen förra veckan underbar! En stor eloge till er som trotsade vädret och kom och förfestade på Pedalängen! Tack också till er som följde med på tackaktiviteten. Sällan har Boda Borg skådat så taggade och tävlingsinriktade utmanare!

 

Såpolympiad.med PEDAL under allkår

Imorgon är det äntligen dags för såpolympiaden! Ska du inte delta, varför inte komma förbi och ta dig en titt? Hoppas vi ses!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/443469895822649/

 

Vandring runt Mördarsjön

Lördagen den 30/5 är det äntligen dags för detta äventyr igen! En härlig friluftsvandring med spännande lekar, irriterande fotograf, fin natur och härlig pedalanda!

Gå in på evenemanget för mer information: www.facebook.com/events/985765744768915/

 

Innebandy med PEDAL och Norrlands nation

På torsdag är det innebandy! Vi spelar mellan 17.00 och 18.00 och det enda du behöver är en egen innebandyklubba, medlemskap i PEDAL eller i Norrlands nation (har du inget kostar det 20 kronor på plats) och ett glatt humör!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/734225770026550

 

Vikariesidan

Ni har väl inte glömt bort vikariesidan på hemsidan? Just nu finns där företag som önskar komma i kontakt med lärarstudenter! Ta en titt!

Länken till sidan är denna: www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Medverkan i möte om IKT

Användningen av IKT i undervisningen är något som uppges saknas i lärarutbildningen. LRstud söker nu efter lärarstudenter som vill delta i ett möte kring hur IKT skulle kunna integreras i lärarutbildningen. Vill du medverka i ett möte om IKT? Skicka då ett mejl till LRstuds ordförande: alexandersson.alexandra@gmail.com senast söndag 24/5!

 

STOOL har föreläsning på gång!

Såhär med tre veckor kvar till sommarlovet är STOOL glada över att kunna meddela att vi ser fram emot höstterminen. Den 14 oktober välkomnar vi Ann-Christine Roxberg som föreläsare till PEDALs alla medlemmar! Ann-Christine kom ut som transperson 2010 och kommer att föreläsa om hur det är att vara transperson, hur samhället ser på det samt hur vi som blivande lärare kan arbeta med frågor som rör HBTQ och normer. Mer information kommer när det närmar sig, men kom ihåg den 14 oktober!

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan 12.00 och 13.00! Kom förbi för att köpa märken, snacka skit eller lära dig mer om våra svenska städer.

 

Samsons spalt

Jag hoppas ni taggar ordentligt inför såpolympiaden! Om ni inte gör det, kan ni väl i alla fall dansa lite soldanser så att det blir bra väder!