Veckomejl v. 7

Hej alla snöbollskrigande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om sista chansen att söka till kickoffgruppen, jobba på Slottsstallarna, chill på Tufvan, mingelkväll på Kosta Boda Art Hotel, skänka pengar till välgörenhet, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Tack för en rolig After ski

Otroligt roligt att se så många glada pedalare på After skin i lördags! Tack till alla er som förgyllde kvällen med skön allsång, snygga outfits och fågeldansen.

 

Sista chansen att söka till kickoffgruppen

Fredag den 19 februari är sista ansökningsdag för att söka till kickoffgruppen. Senast klockan 15:00 ska ansökan vara inne så skriv ihop något om dig själv, varför just du ska bli utvald och varför du skulle passa som medlem i kickoffgruppen och skicka sedan in till pedalkickoff@gmail.com. Ta chansen och sök till årets kickoffgrupp nu!

 

Jobba på Slottsstallarna

Nästa vecka är det dags för Pedal att åter inta arbetarpositionerna på Slottsstallarna. Det betyder att vi behöver ett gäng goa jobbare som kan lysa upp stället! Som tack för att du jobbar får du snacks, frukt, alkoholfri dricka, ett halvt jobbkort, störtsköna arbetskollegor och du får även följa med på tackaktiviteten för pedaljobbare som kommer att anordnas senare. Den vill du inte missa! Vill du jobba så släng iväg ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se med namn, personnummer, mejladress, telefonnummer och eventuella önskemål. Kom och jobba med oss!

 

Chill på Tufvan

På torsdag den 18 februari bjuder Pedal in alla sina medlemmar till en mysig och kravlös chilleftermiddag på Tufvan. Kom in och njut. Utmana Preben i ett parti dansk biljard eller knäck Grismamman i memory. Pedal bjuder på fika!

Evenemanget på Facebook hittar du här: https://www.facebook.com/events/517455731759349/

 

Mingelkväll på Kosta Boda Art Hotel

Snart dags för examen? Torsdagen den 17 mars mellan klockan 17:00 – 19.30 anordnar Lessebo kommun en mingelkväll på Kosta Boda Art Hotel för blivande lärare där du har chansen att träffa förskolechefer, rektorer, lärare och övrig personal inom skolvärlden. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor, knyta kontakter och ha en trevlig kväll. Att gå på mingelkvällen är alldeles gratis och du behöver inte ens tänka på egen transport. Bussar avgår nämligen från Linnéuniversitetet klockan 16:00. Sista anmälan är 1 mars. Klicka på länken för att läsa mer:

http://www.pedalivaxjo.se/wp-content/uploads/2015/10/Mingelkväll-studentplansch-2016.pdf

 

Skänka pengar till välgörenhet

Nu när det nya verksamhetsåret är i full gång känner sig styrelsen sugen på att göra väl. Under året kommer vår förening att få in några mindre summor pengar, exempelvis i form av drickspengar under jobbveckor. Eftersom att vår förening för tillfället är välmående rent ekonomiskt, har styrelsen bestämt att skänka sådana mindre summor till någon form av välgörenhet. Vi vill nu få hjälp av er medlemmar med att hitta en välgörenhet att skänka pengarna till. Har ni något tips? Mejla det till pedal@pedalivaxjo.se och märk mejlet med ”Välgörenhet”. Hjälp oss hjälpa andra!

 

Kontorets öppettider

På tisdag har kontoret öppet som vanligt mellan klockan 12:00 och 13:00. Varmt välkommen att titta förbi och hänga en stund!

 

Diplomatens spalt

Ibland vet man bara inte. Man vet inte vad som ska lagas till kvällsmat, man vet inte hur naturfotografer lyckas filma de unika ögonblicken, inte hur man ska ta ackordet Bm på gitarren eller vad olika förkortningar står för. Tur är väl då att man kan lära sig. Livet sägs ju vara ett livslångt lärande. Personligen skulle jag vilja lära mig att gå på händer. Det hade varit tufft. Eller kanske lära mig pannkaksreceptet utantill. Det vore praktiskt. Ingenting är omöjligt kära vänner. Så vad du än vill lära dig – go for it. Kör bara kör. Eller som jag skulle vilja uttrycka mig: kbk.

 

Pedalkalendern

Håll koll på Pedals evenemang i Pedalkalendern på hemsidan! Länk hittar du här: http://www.pedalivaxjo.se/pa-gang/