Veckomejl v. 42

Hej alla friska medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om studieweekend med Pedal – sänkt pris, sök till Pedals styrelse, enkät om overallis, jobbarkort efter att ha jobbat på Slottstallarna, DJ-Pool på Slottstallarna, sök till Slottstallarnas styrelse, enkät om upplevelse av nattvarden för ämneslärarstudenter och Smaugs spalt.

Studieweekend med Pedal – sänkt pris!
Resan har fått sänkt pris! Från 800 kronor till 700 kronor!
Nu anordnar Pedal en resa till Stockholm där vi kommer att besöka både Vasamuseet och Naturhistoriska museet! Museerna kommer att vara obligatoriska då utbildning är resans syfte. Biljetten kommer att kosta 700 kronor och i detta pris ingår; resa till och från Stockholm, boende på Stockholm Hostel, entré på båda museerna samt en enklare frukost lördag och söndag.

Givetvis kommer det att ges tid och tillfälle för fri aktivitet i Stockholm under lördag eftermiddag och kväll!

Resan avser datumen 14 – 16 november och bussen kommer att avgå från Campus vid 17.00 under fredagen. Samling sker i god tid innan vid Pressbyrån på Campus. Vi kommer vara hemma senare under söndagskväll beroende på när vi lämnar Stockholm.
Biljettsläpp: 27/10 klockan 18.00 utanför pedalkontoret, lagom till löning. En biljett/person gäller. Vid köp till någon annan får du köa igen och kom ihåg att ta med både ditt och den andras pedalmedlemskap. Se till att vara vid biljettsläppet i tid, då det enbart finns 40 eftertraktade platser. (Styrelse och utskott har ej företräde)
Köper du en biljett har du möjlighet att lämna återbud och få pengarna tillbaka fram till den 30/10, vid avhopp senare får du enbart tillbaka 200 kr som är summan för museerna. Naturligtvis går det att sälja sin biljett vidare!
Pris: 700 kr. Det är mycket viktigt att ha med studentlegitimationen till museerna!

OBS: På Stockholm Hostel råder det absolut nolltolerans mot rökning och alkohol inne i byggnaden!
Vi hoppas att intresset kommer vara stort, och att många vill ta chansen att följa med Pedal på en mysig weekend i Stockholm!
Vid frågor kontakta gärna utbildningsansvariga på utb@pedalivaxjo.se!

 

Sök till Pedals styrelse
Verksamhetsåret håller på att lida mot sitt slut och det är dags att söka till ny styrelse! Känner du att du vill engagera dig för din förening, se den utvecklas och ha jättekul medan du gör det? Då tycker vi att du ska söka till Pedals Styrelse 14/15!

De poster som går att söka till är:
• Ordförande
• Vice ordförande
• Kassör
• Sekreterare
• Socialt ansvarig (två stycken)
• Utbildningsansvarig (två stycken)
• Webb/info-ansvarig
• Stallmästare
Information om de olika posterna finns att läsa om på vår hemsida: www.pedalivaxjo.se/styrelsen

Skicka din ansökan med vilken eller vilka poster du vill söka med en presentation av dig själv och en motivering till varför just du passar på posten du sökt. Tänk på att alla kan söka, även om du började nu till hösten!

Sista ansökningsdag den 11 november.
Skicka din ansökan till vice@pedalivaxjo.se

Posterna kommer att tillsättas under Pedals årsmöte.

 

Enkät om overallis
Pedal jobbar hela tiden med att förbättra våra evenemang och därför skulle vi bli väldigt tacksamma om ni som deltog under overallis besvarade några frågor som

berör overallis 3/10. Klicka vidare på länken och ta gärna god tid på dig att besvara frågorna. Tack för din tid! sv.surveymonkey.com/s/QN9FLV3

 

Jobbarkort efter att ha jobbat på Slottstallarna
Ni som har samlat ihop jobbarkort på Slottstallarna och vill hämta ut dem ska ta kontakt med Viktoria Fransson som är förmånsansvarig på Slottstallarna. Ni når henne på e-postadressen formaner.slottsstallarna@gmail.com.

 

DJ-Pool på Slottstallarna
Slottstallarna har en DJ-Pool där det finns möjlighet att spela pro bono i Kammarn. Är du intresserad hör du av dig till bokning.slottsstallarna@gmail.com

 

Sök till Slottstallarnas styrelse
I somras togs driften av Slottsstallarna över av den ideella föreningen Slottsstallarna och ett steg närmre studenterna. Nu letar de efter dig som är intresserad av att driva studentpuben i rätt riktning!

Som en del av Slottsstallarnas styrelse kan du vara med och skapa upplevelser på Campus i Växjö som dina vänner och medstudenter minns för livet. De drivs av studenter, för studenter och just därför är det viktigt att studenter engagerar sig i verksamheten.

Skicka din ansökan till valkommitte.slottsstallarna@gmail.com
Valbar är medlem i Linnéstudenterna. Skriv kort vem du är, vilken/vilka positioner du är intresserad av, varför du söker till just de positionerna och om du är Campus hemlige beskyddare.

Sista ansökningsdag är 22 oktober och den nya styrelsen tillträder efter årsskiftet.

Information om vilka poster som är sökbara finner du här:
drive.google.com/file/d/0B9czmAySRt9jMlpmTHZoWWhPMVE/view?usp=sharing

 

Enkät om upplevelse av nattvarden för ämneslärarstudenter
En hälsning från studenter på religionsvetenskapliga programmet:
Hej!
Vi är tre studenter på religionsvetenskapliga programmet här på Linnéuniversitetet som just nu läser en metodkurs där vi får pröva på olika metoder och sätt att samla in data på. Vi jobbar för närvarande på en enkät angående studenter på ämnesprogrammet inriktning arbete i gymnasieskolan, upplevelser av nattvarden. Enkäten berör ämnet religiositet vid intagandet av nattvarden. Det hade varit jättesnällt om ni kunde svara på denna, även om ni vill ge oss lite feedback på vad som hade kunnat göras bättre vid utformandet av enkäten. Enkäten hittar ni här: docs.google.com/forms/d/1eZrb-NwODCrqwhmZ70uH0NBFbg2VVEZzp3RV5FN-jW8/viewform?usp=send_form

 

Smaugs spalt
En gång var jag i Stockholm. Det var en riktigt trevlig upplevelse, dels för att vi inte tittade på fotboll vilket min bror ville utan besökte operan i Stockholm där vi gick en guidad tur. Under den turen fick man se utsidan av kungens loge och titta på hans privata toalett på operan. Dock fick man inte använda den. Men jag gjorde det i alla fall… HAHA! Nä. Jag skojade. Kände att jag behövde krydda till spalten lite bara.