Veckomejl v. 4


Tjenixen alla medlemmar!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, generalansökan, Coronas påverkan på Pedals event, KAROLIN och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Kontoret kommer tyvärr hållas stängt tills vidare, men vi i styrelsen hoppas kunna öppna upp snart igen och få träffa och fika med alla fina pedalare. Ni kan såklart fortfarande nå oss via facebook eller instagram om ni har frågor eller liknande!

2. Ansök till general 2021
Det är dags att utse en General för Pedals kickoff 2021! Generalen är den som tillsammans med sin kickoff-grupp planerar och genomför den legendariska kickoff-veckan som välkomnar alla nya lärarstudenter till PEDAL. Det gäller att ha bra ledarskap, planeringsförmåga och sist men absolut inte minst ett brinnande engagemang för att skapa en otroligt rolig kickoff-vecka. Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan till PEDAL!

Mer info om positionen som General och hur du ansöker hittar du i evenemanget på Pedals facebook. Ansökan är öppen till och med den 7e februari.

3. Coronas påverkan på Pedals event
På grund av smittspridningen har vi tyvärr just nu inga pedalevenemang att se fram emot. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och laddar upp pedalandan för framtida event. Under tiden: ta hand om er själva och varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens råd!

Glöm inte att Pedals discordkanal finns för er som vill spela eller bara snacka med pedalare.

4. Vad händer i KAROLIN?
KAROLIN har medlemsmöte denna veckan på onsdagen den 27/1.

5. Hoppsans spalt
Alla som någon gång byggt med lego räcker upp en hand! (Min hand är uppe) 1949 började företaget Lego tillverka en tidig version av legobiten och 1958 var den moderna legobiten utvecklad. Den patenterades den 28e januari 1958 och passar fortfarande ihop med dagens legobitar. Världens största legomodell byggdes 2013 och är en X-wing fighter från Star Wars i VERKLIG STORLEK! Blir modellen någon gång stulen så var det inte jag… Jag lovar… Ni har inget bevis…

Lego tog år 2015 över titeln som världens mäktigaste varumärke, tidigare var det Ferarri som höll den titeln. 1997 släpptes det första lego-dataspelet – Lego Island, och sedan dess har det släppts hela 87 spel. Min favorit är Lego Star Wars: the Complete Saga och det krävs väldigt mycket av ett legospel för att ta över den platsen enligt mig.

Ha det gott igelkott!
Hoppsan