Veckomejl v. 23

Hellu alla medlemmar! 

Veckans mejl innehåller information om Pedalens öppettider, Coronas påverkan på Pedals event, Vad händer i KAROLIN?, Discord, Vi finns för er och Mad Hatters spalt med veckans film!

1. Pedalens öppettider
Nu är det bara en ynka vecka kvar på terminen och det betyder även att det är vårt sista tisdagsöppet innan sommaren, så missa inte att titta in en sväng! Förutsatt att du är frisk och symptomfri det vill säga. Hattifnatten och Hybris hälsar er varmt välkomna in för en kaffe och gött häng. Kom in och snacka om allt möjligt, kanske vad ni ska hitta på för kul i sommar? 

2. Coronas påverkan på Pedals event
Som ni säkerligen har märkt är alla våra event inställda för tillfället på grund av de omständigheter som rår, och vi hoppas att ni har förståelse för att detta är för allas säkerhet. I nuläget kommer våra inplanerade event mest troligt vara framflyttade till nya datum när allt har lagt sig och det är säkert att komma ut igen. 

Dock kommer vi fortsätta hålla kontoret öppet för de som är friska från symtom och sugna på lite sällskap och gött snack. Välkomna!

Har ni några frågor, tankar eller idéer till event – tveka inte att höra av er!
Tills det är dags att inta förfester och sittningar tillsammans igen: tvätta händerna, håll er hemma vid symtom och följ Folkhälsomyndighetens råd!

3. Vad händer i KAROLIN?
Vår systerförening i Kalmar har alltid massor med kul för sig, och här kan ni ta del av information kring deras upptåg och påhitt!

De ska ha “School’s out med KAROLIN” på lördag, som lite avslutning för terminen, med grill, kubb, basket/volleyboll, femkamp och lite häng ute. Sedan beger de sig till en uteservering senare på kvällen.

4. Discord
PEDAL har en discordkanal för diverse dataspel, vilket är väldigt användbart i dessa tider. Kika gärna förbi för att spela lite eller bara vill snacka lite med andra pedalare – utan risk för smittspridning!

Klicka på länken så hörs vi!
https://discord.gg/3UHmwac

5. Vi finns för er
Vi i PEDAL är fortfarande här och finns för er lärarstudenter. I dessa tider med distansundervisning har ni fortfarande rätten till god utbildning. Vi i PEDAL vill fortfarande vara närvarande och kunna hjälpa till ifall det är något som strular med er utbildning. 

Är det så att du har några frågor gällande din utbildning är du väldigt välkommen att kontakta våra utbildningsansvariga så att de kan underlätta er studietid. Vänligen kontakta vår mail eller skicka ett meddelande till PEDAL på Facebook så tar vi tag i ert ärende så snart vi kan! 

Mail: utb@pedalivaxjo.se

Vi hoppas era studier går bra och vi finns här ifall något skulle hända! 

Mvh, 
Lärarlyftet och Björne 
Utbildningsansvariga

6. Mad Hatters spalt
*Poff!* sa det, så var denna terminen snart över! Sommaren är här när som helst och för många är den kommande veckan även den mest stressiga när det sista ska skickas in för bedömning. Till er som är klara med alla era uppgifter för terminen: sjukt bra jobbat! Njut nu av sommaren och tagga igång för en ny, fartfylld termin! Till er som har lite kvar att göra under veckan: kämpa på! Du är snart där! Du har kommit så här pass långt så det är ju självklart att du ska gå på sommarledigt med flaggan i topp!

Jag vill ta tillfället i akt att, å styrelsens vägnar,  gratta alla som tar examen denna vårtermin och önskar er alla en lyckad framtid med givande jobb!

Vi i styrelsen önskar också alla våra fina medlemmar en riktigt fin sommar och hoppas ni är taggade på hösten som, förhoppningsvis, kommer vara fullsmockad med roliga aktiviteter! 

Eftersom det är sista veckomejlet för denna terminen kommer jag bjuda på två stycken filmtips istället för ett – en film för den svenska sommarnostalgin och en för de som är mer för sommarskräckisnostalgi. 

Hare gutt!

Veckans film:
Sunes sommar (1993)
I know what you did last summer (1997)

Stay calm, we’re all mad here!