Veckomejl v. 21

Hej alla gissande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Allkårsveckan, utbildningsresan till Berlin, kontorets öppettider och Diplomatens spalt. 

 

Tack för leken

Tack till alla er som var med på resan till Boda Borg i lördags och visade att ert barnasinne fortfarande är lika glödande hett. Bra kämpat i cellerna!

 

Allkårsveckan

Den här veckan är det Allkårsvecka! Det innebär massor med roliga event runt om på campus varje dag. På den här länken finner du samtliga evenemang som du kan delta i: https://www.facebook.com/allkarsveckan2016.

På torsdag den 26 maj är det Pedals tur att dra sitt strå till stacken och det gör vi genom såpbaseboll! Vi kommer att hålla till vid Trummen mellan klockan 13.00 och 15.00. Det krävs ingen anmälan, det är helt gratis och alla är välkomna! Läs mer här: https://www.facebook.com/events/1544431279185050/.

 

Utbildningsresa till Berlin

Tack till er som dök upp på pluggkvällen i tisdags! För er som inte var där och missade den stora överraskningen så kan vi meddela att höstens utbildningsresa går till Berlin! All information du behöver veta finns på hemsidan och i evenemanget på Facebook som du hittar här: https://www.facebook.com/events/1730290713884279/

 

Kontorets öppettider

Tisdag = kontorsöppet! Imorgon håller vi öppet som vanligt mellan klockan 12.00 – 13.00. Traska förbi, stick in huvudet och säg hej, köp lite märken eller ta del av veckans boktips!

 

Diplomatens spalt

Senast jag satt på en buss så tjuvlyssnade jag på leken ”Gissa vem jag är”. Det gav mig inspiration till dagens spalt. Gissa vem jag är!

10p – Om jag vore en färg skulle jag starkt gå på en grön nyans. Blandade färger skulle också fungera, fast då känner jag mig något fyrkantig. Jag gillar också att klä mig i en orange overall så ofta jag kan.

8p – Snus är görfint under läppen och inte för att skryta, men jag är professionell chipsätare.

6p – Djur är vänner, inte mat. Fast hästar gillar jag inte, de får mig att nysa. Trots det så var jag bäst i stallet under ett helt år.

4p – Min näsa är pimpad med bling bling och mitt hår är svart som en magisk natt. Mina favoritämnen i skolan är svenska och bild.

2p – Förutom fred står peacetecknet även för både mitt namn och mitt hood. Jag kommer nämligen från västkusten och mitt namn är…