VECKOBREV V. 49

Hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Julpyssel, Quizkväll, Musikhjälpen och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Denna veckan kan ni hitta inga mindre än styrelsen 2021s alldeles egna Sockerbagare och Kevin från styrelsen 2022 på kontoret! Det finns på kontoret på tisdag mellan kl 12-13 och bjuder på fika och snackar med alla som kikar in.

2. Julpyssel
Ikväll samlas vi för en mysig kväll full med julpyssel. Kom förbi och se vilka pyssel FIOOL har planerat åt oss! Läs mer om julpysslet i evenemanget på Pedals facebooksida.

3. Quizkväll
På onsdag nästa vecka, den 15/12, håller STOOL i sin sista quizkväll för denna terminen. Häng med för att få chansen att vinna biobiljetter sponsrade av Lärarförbundet eller för att äta en god fralla. Vi ses där!

4. Musikhjälpen
Som ni alla säkert vet är det snart dags för Musikhjälpen att gå av stapeln och i år är Växjö campus version av Musikhjälpen tillbaka! Årets tema är “För en värld utan barnarbete”. PEDAL kommer självklart att delta. Håll utkik på vår
facebooksida för info om när vi sitter i “buren” och pratar i radio och när du kan köpa Musikhjälpen-märken av oss.

5. Hoppsans spalt
WOW vad finsittningen i lördags var bra! Supergod mat, bra musik och sist men inte minst sjukt härliga pedalare! Bättre avslut på mitt styrelseår än så finns inte. Den kvällen kommer jag bära med mig länge. <3 Nu ser jag fram emot
julpysslet med FIOOL som är ikväll. Det var länge sen jag julpysslade och jag är nyfiken på vad de har planerat för skojigt. Hoppas vi ses där!

Taco hej
Hoppsan