VECKOBREV V.46

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Årsmöte, Pluggkväll med STOOL, Fångarna på fortet med FIOOL, Biljettsläpp till finsittning och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Ajax och Sargen  håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi

2. Årsmöte

Var: H1311

När? 16/11 17:30

Vad är ett årsmöte? 

Detta är enligt stadgarna Pedals första ordinarie medlemsmöte, även kallat årsmöte, som ska hållas i slutet av november varje år. Här kommer motioner och propositioner att behandlas samt att valberedningen kommer att lägga fram sitt förslag på ny styrelse utifrån inkomna ansökningar. Det är sedan närvarande medlemmar på årsmötet som beslutar hur den nya styrelsen kommer bli för nästa verksamhetsår.

För mer info se evenemanget på facebook. 

3. Fångarna på fortet med FIOOL

Den 22:e november klockan 18:00 bjuder FIOOL in till deras största event den här terminen: Fångarna på fortet! För mer info, kika in evenemanget på facebook. 

4. Biljettsläpp till finsittning

Äntligen är det dags för Pedals finsittning 2023, denna sittning kommer gå av stapeln, den 9/12 och det kommer att ske ett biljettsläpp för Hedersmedlemmar den 13/11 klockan 18.00. Det sker digitalt genom att ni skriver till oss på Facebook! 

Biljettsläppet för alla andra medlemmar kommer ske den 14/11 kl 17.00 utanför Pedals kontor. Även folk som inte studerar inom PEDAL kommer ha möjlighet att få gå på detta event. Priserna är enligt följande: 

Pedalare: 365 kr 

Icke-pedalare: 415 kr

För mer info kolla evenemanget på facebook. 

5. Pluggkväll med STOOL

Imorgon är det dags för pluggkväll. Ni är hjärtligt välkomna att ta med pluggrejer och plugga eller hänga lite med oss. Självklart bjuder vi på fika och kaffe!

När: 14/11 kl 15-17

Var: Återkommer med sal

6. Pjuxans Spalt 

Ny vecka, ny spalt. 

Växjö har ju den senaste veckan som vanligt bidragit med regn. Men vad passar bättre när det regnar en att lika inne och kolla på en film? Därför får ni här av mig 3 filmtips.

1. Mean girls, en samrt och rolig film om intriger och sociala koder på en high school. 

2. Avengers: Endgame,  är ett måste. Den har action, spänning och en episk sammanställning av Marvels superhjältar.

3. ”Get Out”. Den är både skrämmande och intelligent, och har en unik twist på skräckgenren.

Puss och Kram

// Pjuxan