VECKOBREV V.40

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider,Plugkväll med STOOL, Spelkväll med FIOOL, Info om funkis/jobbtröjor, Sök till styrelsen, Jobba med PEDAL, Biljettsläpp, Kaffestund och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Sahlin och Sargen håller sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi

2. Info om Funkis/ Jobb tröjor

Ni som har kvar tröjor från årets kickoff får mer än gärna komma och lämna dem under kontorets öppettider nu på tisdag, har ni inte möjlighet att höra av er till oss! Sista chansen att lämna in sin tröja är 3/10, där efter kommer ni bli debiterade enligt kontrakt.

3.Brädspelskväll med FIOOL

I samarbete med NEXUS spelbutik kommer FIOOL att anordna en brädspelskväll den 11:e oktober. Mer information hittar ni i evenemanget på Facebook.

4.Sök till Styrelsen 2024

Är du sugen på att söka till Pedals styrelse? Nu har du chansen!! In på facebook och kika in vårt evenemang och skicka sen in din ansökan!!

5. Biljettsläpp till Ovverallis 

Hej allihopa! 

Glöm inte bort att vi säljer biljetter till årets upplaga av Ovverallis nu på tisdag den 3/10 kl 17.00 utanför Pedals kontor. 

Biljettpriset är 130kr och i detta priset ingår en dryckesbiljett samt ett unikt märke. För mer info, spana in evenemanget på vår Facebook-sida

Det finns ett begränsat antal biljetter så kom i tid och knip din biljett. 

Allt gott!! 

/ Socialt ansvariga och POOL🧡

6. Jobba Med PEDAL

Det har blivit dags för PEDAL att jobba på Slottsstallarna! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 19/10 och 20/10. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

7. Pluggkväll Med STOOL

På tisdag kommer vi öppna upp sal M1053v. Ni är hjärtligt välkomna att ta med pluggrejer och plugga eller hänga lite med oss. Självklart bjuder vi på fika och kaffe!

När: 3/10 kl 15-17

8. Kaffestund 

Linnékåren har bjudit in Utbildningsförvaltningen på torsdagkaffe den 12 oktober mellan kl. 12-13 och under denna träffen kommer de ha ett gäng förskollärare samt rektorer från förskolor som gärna vill träffa förskollärarstudenter!

Ta tillfället i akt och nätverka lite, träffa andra förskolelärare eller bara ta en kaffe!

9. Pjuxans spalt

Ny vecka, Ny spalt. Nu känner man att terminen är igång på riktigt med allt va det innebär, själv hade man en tuff helg och därför ska ni nu denna måndag få mina bästa “Bakistips”

  • Drick mycket vatten: Eftersom alkohol är vätskedrivande är risken stor att du blir uttorkad. Genom att dricka mycket vatten kan du undvika exempelvis huvudvärk, Fantan gör magi på bakfyllan. 
  • Vätskeersättning: Resorb är din bästa vän. 
  • Ät bra mat: Det är viktigt att försöka få i sig energi och näring under en bakfylla dvs valfri mat från Campus Grill.
  • Frisk luft: En lugn promenad i friska luften kan göra att du mår bättre, samt att du kan se att du inte är ensam i misären.
  • Vila: Se till att ta det lugnt och ge kroppen vilan den behöver för att återhämta sig, ta en fet nap. 

Puss och Kram 

/Pjuxan