VECKOBREV V. 35

Hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Välkomna tillbaka, Tack för kickoffen, Syjunta och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
På tisdag har kontoret öppet för första gången denna terminen. Du hittar Darth Vasion och Stroganoff där mellan klockan 12-13. Titta förbi och fixa medlemskap eller köp in märkena du missade under kickoffen!

Tänk på att följa de regler som gäller för kontorsbesök så hjälper vi dig gärna med ditt ärende!

2. Välkomna tillbaka
Så var sommaren över och många är tillbaka på campus igen. Vi i styrelsen hoppas att ni har haft ett superbra sommarlov, vare sig det varit fyllt med vila eller fullspäckat med jobb. Vi välkomnar också tillbaka till en ny termin med PEDAL och håller tummarna för att vi kan göra den full av roliga event för er pedalare!

3. Tack för kickoffen
Kickoffen blev som ni alla vet inte som vi planerat men vi i styrelsen vill rikta ett stort tack till alla funktionärer, lagledare och nollor som varit så otroligt taggade under de dagar vi fick. Det var verkligen det bästa vi har sett! Vi vill också rikta en enorm applåd till kickoffgruppen som har lagt ner hela sina själar i att planera denna veckan! Det krävs riktiga eldsjälar som ni för att anordna en så grym vecka som Pedals kickoff.

4. Syjunta
Det är snart dags för Pedals årliga syjunta! Under kickoffen var det säkerligen många som köpte in nya märken till sina ovvar och vilket bättre tillfälle att sy eller limma fast dem än en syjunta? Håll utkik på Pedals facebooksida för datum och mer info om syjuntan!

5. Hoppsans spalt
Planen med min första spalt för terminen var att skriva en kort anteckning varje dag under kickoffen. Men som ni snart kommer märka var jag i mitt onyktra tillstånd inte så bra på att komma ihåg att skriva dessa noteringar… Men hur som haver här kommer de få anteckningar jag gjorde:

Hej alla pedalare!
Välkomna tillbaka till skolan! I skrivande stund är det den 20 augusti. Vi har just nu bounding med styrelse, kickoffgrupp, lagledare och funktionärer. Jag står just nu i kön till Matkungen och ska beställa mozarellsticks. Återkommer strax med hur de smakar.

21/8
Idag har vi crawl med styrelsen och kickoffgruppen. Vi är just nu hos Språkpolisen och har gjort en musikquiz. Mitt lag förlorade men nu spelas pedallåten så det är lugnt.

Uppdatering kl 23:27: mozarelllsticksen (alltså dem från dagen innan) var jättegoda men jag bjöd bort många av dem för att jag är en vänlig individ. Jag ligger nu i soffan och tittar på toy story 2. Har faktiskt ingen åsikt om filmen för jag glömmer bort att titta på den.

Taco hej för mig!
Hoppsan